NEVIDNA DOVRŠENOST.

Prav nič ne deluje brez dobre povezave. Tehnično dovršenost zapakiramo v dobre izdelke, ki vam olajšajo vsakodnevna opravila in omogočijo brezmejne užitke.

POPOLNO UDOBJE.

Z vrhunsko kakovostjo naših izdelkov, inovativnim pristopom in funkcionalnimi detajli ustvarjamo popolno udobje, ki navdušuje.

OPTIMALNA VARNOST.

Najnovejše tehnologije, inovativni materiali in preudarna realizacija nudijo vrhunske rešitve, ki zagotavljajo varnost v vsakem trenutku.

VEDNO DOBRA POVEZAVA

Polidel

Proizvodno in storitveno družinsko podjetje, usmerjeno v razvoj in izdelavo kabelske konfekcije, specialnih kabelskih vezij, snopov in ožičenj.

Smo zanesljiv partner pri razvoju in izdelavi kabelskih ožičenj za najrazličnejša področja uporabe, specifične potrebe kupcev in tako za končne izdelke.

Z upoštevanjem najnovejših tehnoloških postopkov na področju izdelave kabelske konfekcije in s stalnim posodabljanjem strojne opreme vam nudimo sodelovanje in svetovanje pri razvoju in iskanju optimalnih rešitev za električne povezave, ki zagotavljajo brezhibno funkcionalnost končnega izdelka.

Sodelujemo s priznanimi dobavitelji , med drugimi tudi:

03 5720366
info@polidel.si

Lokacija