NEVIDNA DOVRŠENOST.

Prav nič ne deluje brez dobre povezave. Tehnično dovršenost zapakiramo v dobre izdelke, ki vam olajšajo vsakodnevna opravila in omogočijo brezmejne užitke.

POPOLNO UDOBJE.

Z vrhunsko kakovostjo naših izdelkov, inovativnim pristopom in funkcionalnimi detajli ustvarjamo popolno udobje, ki navdušuje.

OPTIMALNA VARNOST.

Najnovejše tehnologije, inovativni materiali in preudarna realizacija nudijo vrhunske rešitve, ki zagotavljajo varnost v vsakem trenutku.

VEDNO DOBRA POVEZAVA

Ostala ponudba

Izbirate lahko med:

  • PVC plastične plombe
  • PVC regalne letve
  • PVC mape in etui
  • distributerstvo in zastopstvo RENNSTEIG GmbH, Nemčija

RENNSTEIG

Podjetje POLIDEL je uradni zastopnik in distributer blagovne znamke RENNSTEIG Werkzeuge GmbH za slovenski in hrvaški trg.
http://www.rennsteig.com/en/ in http://www.rennsteig.us/

V okviru zastopstva podjetja RENNSTEIG Werkzeuge GmbH nudimo visokokakovostna precizna orodja za strokovnjake naslednje generacije. Orodja se uporabljajo v številnih panogah, med drugim tudi v avtomobilizmu, letalstvu, sončni energiji, gradbeni in drugi industriji.

Podjetje RENNSTEIG že 30 let izdeluje in razvija orodja v skladu z najvišjimi standardi. Orodja so izdelana tako, da zagotavljajo največjo učinkovitost, enostavno uporabo in dolgo življenjsko dobo. Poleg standardne linije izdelkov ponuja podjetje Rennsteig tudi orodja po meri, zlasti za izvirne izdelovalce opreme (OEM).

Izdelki podjetja Rennsteig zajemajo dva področja:

  • orodja za obdelavo kablov in priključkov (rezanje, odstranjevanje izolacije, kovanje oz. stiskanje, fotovoltaika, optična vlakna ter dodatki)
  • orodja (klešče, udarno orodje, dleta)

Sodelujemo s priznanimi dobavitelji , med drugimi tudi: