NEVIDNA DOVRŠENOST.

Prav nič ne deluje brez dobre povezave. Tehnično dovršenost zapakiramo v dobre izdelke, ki vam olajšajo vsakodnevna opravila in omogočijo brezmejne užitke.

POPOLNO UDOBJE.

Z vrhunsko kakovostjo naših izdelkov, inovativnim pristopom in funkcionalnimi detajli ustvarjamo popolno udobje, ki navdušuje.

OPTIMALNA VARNOST.

Najnovejše tehnologije, inovativni materiali in preudarna realizacija nudijo vrhunske rešitve, ki zagotavljajo varnost v vsakem trenutku.

VEDNO DOBRA POVEZAVA

Kabelska konfekcija

S pomočjo sodobne tehnologije na področju izdelave vseh vrst kabelskih snopov in sklopov vam nudimo naslednje storitve:

  • razrez vseh vrst kablov in žic iz različnih materialov za razne vrste vgradnje in uporabe
  • kovanje oz. zatisk vseh vrst in oblik kontaktnih elementov
  • izdelava kabelskih in žičnih sklopov z vsemi potrebnimi komponentami
  • sestava in montaža kompleksnih ali preprostih kabelskih snopov s pripadajočimi komponentami
  • spajkanje
  • itd.

kakovost in certifikati

Temelj našega poslovanja je vrhunska kakovost na vseh ravneh in področjih. Z rednim izobraževanjem zaposlenih, iniciativnim delovanjem, najsodobnejšo strojno in merilno opremo ter zahvaljujoč vrhunski proizvodnji zagotavljamo najvišjo kakovost in brezhibne končne izdelke.

Izdelali smo tudi načrt vzpostavitve sistema za pridobitev certifikata kakovosti ISO 9001 (smernice za presojanje sistemov vodenja kakovosti in/ali sistemov za ravnanje z okoljem) ter ISO 14001 (mednarodni standard za sisteme ravnanja z okoljem).

Velik pomen v naši dejavnosti pripisujemo varstvu okolja in ohranjanju naravnih virov, zato je naša okoljska politika že dolgo naravnana v odgovorno delovanje. Varčevanje z energijo, dosledno ločevanje odpadkov in izogibanje nepotrebni embalaži je le nekaj temeljev naše okoljske politike.

Smo zastopnik in distributer za RENNSTEIG

Sodelujemo s priznanimi dobavitelji , med drugimi tudi: